Εργαλεία πωλήσεων
και marketing

Ένα RoomRack χαρακτηριστικό που θα λατρέψετε:
Τα αυτόματα ηλεκτρονικά μηνύματα.

hero-mobile
hero-wave
Θυμηθείτε τις πληροφορίες των επισκεπτών σας.

Δείτε το ιστορικό των κρατήσεων για κάθε επισκέπτη.

Χρησιμοποιείστε τις πληροφορίες για καλύτερο μάρκετινγκ.

Μάρκετινγκ μέσω του συστήματος διαχείρισης κρατήσεων Room Rack

Είτε διαφοροποιήστε προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες, είτε περισσότερες προσφορές, το RoomRack είναι η πιο αποδοτική λύση που σας δίνει ένα βολικό σύστημα για την αυτόματη παροχή αυτών των υπηρεσιών και ανέσεων. Ενημερώστε τους επισκέπτες σας με όλα τα νέα & τις πληροφορίες κράτησής τους, εφαρμόζοντας έτσι με βολικό τρόπο εξαιρετικές τακτικές email marketing.

 • What happens in Room Rack - stays in Room Rack

  Κάντε ανάκτηση πληροφοριών σχετικά με τους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των αγορών που έκαναν κατά την προηγούμενη διαμονή τους και των στοιχείων επικοινωνίας τους.

 • Κερδίστε το Guest Loyalty

  Στείλτε στους πελάτες σας συγκεκριμένες προσφορές και email, ανάλογα με την ταξιδιωτική συμπεριφορά τους. Θυμηθείτε με μία ματιά το αγαπημένο τους ποτό και προσφέρετέ το τους στην επόμενη επίσκεψή τους.

Γιατί να με ενδιαφέρει το guest loyalty;

Το κόστος του να κερδίσεις έναν νέο πελάτη αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο. Με το να στοχεύετε στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες, αποκτάτε μια μακροχρόνια στρατηγική και προσθέτετε αξία στο προϊόν σας.

 • Ενημερώστε το σύστημα

  Χρησιμοποιήστε τη Room Rack τεχνολογία για να έρθετε πιο κοντά στον φιλοξενούμενό σας και να διερευνήστε τι έχει σημασία για τους πελάτες σας.

 • Αναγνωρίστε τους πελάτες σας

  Μέσω των στοιχείων επισκεπτών που αποθηκεύονται, προβλέψτε τις ανάγκες των επισκεπτών και προσαρμόστε την τωρινή διαμονή σε προηγούμενες προτιμήσεις.

 • Αυξήστε το κέρδος σας

  Ακόμα και αν αργήσει να σας ξανά επισκεφθεί, ένας επισκέπτης μπορεί να δείξει την πίστη του στο ξενοδοχείο σας με το να μεταμορφώνεται σε κινητή διαφήμιση.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια δοκιμαστική έκδοση για 14 ημέρες, χωρίς καμία υποχρέωση. Δεν χρειάζεται να ακυρώσετε τίποτα.

Το νέο πρόγραμμα της Abouthotelier.com "RoomRack" Cloud Hotel Pms, αναπτύχθηκε με γνώμονα την τελευταίες τεχνολογίες αιχμής
και τη χρήση της συσσωρευμένης γνώσης από τις υπάρχουσες γραμμές προϊόντων. Το σύγχρονο Pms μπορεί να προσαρμοστεί
εύκολα ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης, υποστηρίζοντας εφαρμογές back office.

Στοιχεία επικοινωνίας