Διαχείριση τιμοκαταλόγων.

Παρακολουθήστε τις προκαταβολές και εξοφλήσεις. Τιμολογείστε. Εκδώστε παραστατικά για τις κρατήσεις σας, με αυτόματους υπολογισμούς του ΦΠΑ και του φόρου διαμονής.

hero-mobile
hero-wave
Τιμολογείστε μία ή πολλαπλές κρατήσεις

Τιμολογείστε μέρος ή όλη τη κράτηση

Εκδώστε αποδείξεις είσπραξης & τιμολόγια

Τόσο έξυπνα, τόσο απλά.

Παρακολουθήστε τις προκαταβολές και τις εξοφλήσεις. Τιμολογείστε. Το RoomRack διαθέτει δυναμικό τρόπο τιμολόγησης ανά τύπο δωματίου, ανά χρονική περίοδο και ανά περίσταση.
Εκδώστε νόμιμα παραστατικά για τις κρατήσεις σας, με αυτόματο υπολογισμό ποσών, ΦΠΑ και φόρου διαμονής, με το πάτημα ενός κουμπιού.
 • Ρυθμίστε τις τιμές σας

  Ελέγξτε τη δημιουργία, αλλαγή ή αποστολή τιμών, για ημερήσια, εβδομαδιαία ή και μηνιαία χρέωση.

 • Ελέγξτε τις προσφορές σας

  Διαχειριστείτε τις προσφορές και τις εκπτώσεις του ξενοδοχείου σας εύκολα.

 • Νόμιμα παραστατικά

  Εκδώστε αποδείξεις για φυσικά πρόσωπα ή τιμολόγια για οργανισμούς.

rates & policies

Πως λειτουργεί;

Ξέρουμε ότι είστε ανυπόμονοι. Κρατήσαμε
το λειτουργικό μας απλό και λειτουργικό.

 • Ορίστε τιμές

  Δημιουργήστε έξυπνα και απλά πλάνα τιμών ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το RoomRack υποστηρίζει πολλαπλούς τιμοκαταλόγους, προσφορές, early booking discounts, long stay κλπ.

 • Υπολογίστε το τελικό ποσό

  Αυτόματος υπολογισμός ΦΠΑ και φόρου διαμονής. Έχετε τη δυνατότητα προεπισκόπησης των τιμολογίων πριν από την έκδοση τους ώστε να αποφύγετε πιθανά λάθη.

 • Εκδώστε παραστατικά

  Δυνατότητα έκδοσης αποδείξεων είσπραξης για προκαταβολές, αποδείξεις και τιμολόγια για φυσικά ή νομικά πρόσωπα. Εξάγετε τα τιμολόγια σε Excel και εκτυπώστε τα.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια δοκιμαστική έκδοση για 14 ημέρες, χωρίς καμία υποχρέωση. Δεν χρειάζεται να ακυρώσετε τίποτα.

Το νέο πρόγραμμα της Abouthotelier.com "RoomRack" Cloud Hotel Pms, αναπτύχθηκε με γνώμονα την τελευταίες τεχνολογίες αιχμής
και τη χρήση της συσσωρευμένης γνώσης από τις υπάρχουσες γραμμές προϊόντων. Το σύγχρονο Pms μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα
ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης, υποστηρίζοντας εφαρμογές back office.

Στοιχεία επικοινωνίας