Σχετικά με εμάς

Δημιουργούμε πάντα ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης, αλληλοεκτίμησης και φιλίας με τους πελάτες μας

Εμείς στην Abouthotelier, δημιουργήσαμε το RoomRack Hospitality cloud και δεσμευόμαστε να βελτιώσουμε τη ζωή των ξενοδόχων με την πιο εξελιγμένη πλατφόρμα τελευταίας γενιάς.

Έχοντας ιδιόκτητα ξενοδοχεία & αντλώντας από την εμπειρία μας στον χώρο της φιλοξενίας, δημιουργούμε εργαλεία και λύσεις που βοηθούν τους συναδέλφους μας ώστε να διαχειρίζονται τις καθημερινές εργασίες τους απλά και αποτελεσματικά.

Η σύγχρονή τεχνολογία που χρησιμοποιούμε βασίζεται στο cloud και απλοποιεί τις καθημερινές σας λειτουργίες, προσφέροντάς σας την ελευθερία να εστιάσετε σε αυτό που είναι πιο σημαντικό για εσάς.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

• Δημιουργούμε σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

• Είμαστε ομάδα, με δημιουργική σκέψη και στρατηγική.

• Διασφαλίζουμε τη συνεχή ανανέωση και τον εμπλουτισμό του γνωστικού μας υποβάθρου.

• Η εμπειρία και η δημιουργικότητα των designer μας εξασφαλίζουν σε κάθε σελίδα καινοτόμο σχεδιασμό και γραφικά που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό χρήστη.

• Για μας «εξυπηρέτηση πελατών» δεν σημαίνει απλά να βρίσκεις και να προτείνεις λύσεις.

• Πιστεύουμε πως το πιο σημαντικό για τους πελάτες μας είναι ότι χτίζουμε μαζί τους μακροχρόνιες σχέσεις και είμαστε γι’ αυτούς οι έμπιστοι online σύμβουλοι που θα τους στηρίξουν και στο μέλλον.

Τι έρχεται στο μέλλον;

Σήμερα, έχουμε ήδη 2 γραφεία με μια ομάδα 25 ατόμων και βοηθάμε κάθε είδους κατάλυμα να αναπτυχθεί περισσότερο στη βιομηχανία της φιλοξενίας.

Εκατοντάδες πελάτες από ξενοδοχεία έως ξενώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό, συνδέονται με το λογισμικό μας και τελικά αποκτούν πρόσβαση σε έναν κόσμο εφαρμογών και αυτοματισμού χωρίς όλες αυτές τις παλιές εγκαταστάσεις.

Αυτό είναι μόνο η αρχή!
Συνεχίζουμε δυναμικά, μαθαίνουμε καθημερινά συζητώντας μαζί σας και το κυριότερο υλοποιούμε εργαλεία που συμβαδίζουν με τις πραγματικές ανάγκες σας.

Η εμπιστοσύνη σας μας τιμάει! Αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας όπου όλη η ομάδα συνεργάζεται γεμάτη έμπνευση! Κάνουμε τα πάντα για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία χρήστη με καινοτόμες υπηρεσίες και άψογο support. Και να σε κάνουμε καθημερινά, όλο και πιο χαρούμενο!

1900

Clients served

90

Growth rate

RoomRack Hospitality Κοιτάμε Μπροστά