Θέλετε να φτάσετε το ξενοδοχείο σας ψηλά. Χρειάζεστε ένα σύστημα διαχείρισης για την άριστη λειτουργία της ρεσεψιόν και του back office. Στην AboutHotelier έχουμε περάσει χρόνια αναζητώντας και δημιουργώντας λύσεις που οι ανεξάρτητοι ξενοδόχοι χρειάζονται για να περάσουν την επιχείρησή τους στο επόμενο επίπεδο.

Από το check-in μέχρι check-out και ακόμα παραπέρα, έχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας και να κάνετε το ξενοδοχείο σας να.. τρέχει. Δεν έχετε πειστεί ακόμα;

Ανταγωνιστείτε σε νέο επίπεδο.

Με το σωστό λογισμικό, η ιδιοκτησία σας μέσω μιας απλοποιημένης διανομής και της αυξημένης αποδοτικότητας της επιχείρησης θα οδηγηθεί σε περισσότερες κρατήσεις και έσοδα χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε τον τρόπο λειτουργίας και τη φιλοσοφία σας.

Όλα σε ένα.

Το property management system της Abouthotelier “RoomRack.gr” προσφέρει στους ξενοδόχους μια κεντρική λύση που να διαχειρίζεται όλες τις λειτουργίες του ξενοδοχείου. Ως αποτέλεσμα, η ιδιοκτησία σας λειτουργεί πιο αποτελεσματικά. Χρησιμοποιήστε την ήδη υπάρχουσα σύνδεση σας στο ίντερνετ και αποκτήστε πρόσβαση:

› στο σύστημα διαχείρισης ακινήτων σας,

› στη μηχανή κράτησης,

› στο διαχειριστή καναλιών,

› στο σύστημα διαχείρισης εσόδων του ξενοδοχείου

› σε πολλά, πολλά περισσότερα.

Με το RoomRack, θα σπαταλάτε λιγότερο χρόνο κάνοντας άσκοπα κλικ και περισσότερο χρόνο παίρνοντας αποφάσεις υψηλού επιπέδου.

 

Είναι γρήγορο. Προσιτό. Έξυπνο.

Καταρχάς, σκεφτείτε το. Η επιχείρησή σας δεν κινδυνεύει να χάσει ποτέ πολύτιμα δεδομένα σε περίπτωση υλικών ζημιών ή δυσλειτουργιών. Όλες οι πληροφορίες σας αποθηκεύονται στο cloud.

Όσον αφορά τις τιμές, η RoomRack είναι σίγουρη για το προϊόν της και πέρα από μια τελική τιμή ραμμένη πάνω σας,  προσφέρει δοκιμή του πλήρες προϊόντος εντελώς δωρεάν.

Ο διαισθητικός σχεδιασμός των RoomRack συστημάτων το καθιστά έτσι, ώστε εσείς και το προσωπικό σας να μπορείτε να χρησιμοποιείτε μια σειρά λύσεων για να βελτιώσετε την εργασία σας, χωρίς να είστε αναγκαστικά μπροστά από έναν υπολογιστή. Εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο και πόρους.

Επενδύστε στη πρόοδο, όχι στις δικαιολογίες.

Ενδέχεται να αισθάνεστε απρόθυμοι να κάνετε αναβάθμιση εάν έχετε ήδη δικές σας λύσεις διαχείρισης, ακόμα και αν δεν είναι της νέας γενιάς. Αυτό είναι φυσιολογικό καθώς η ώθηση για τη συνεχή ενημέρωση της ραγδαίας εξελισσόμενης τεχνολογίας μοιάζει πολλές φορές άσκοπη. Φαίνεται παράλογο να αντικατασταθεί κάτι οικείο που έχει αποδείξει την αξία του, με κάτι που φαίνεται τέλειο στη θεωρία αλλά συγχρόνως ως πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Δεν θα διαφωνήσουμε.

Θα σας ενθαρρύνουμε όμως να λάβετε υπόψη σας το εξής γεγονός: Υπάρχει τεράστιο χάσμα μεταξύ της παλιάς και της νέας γενιάς PMS. Οι λύσεις που δεν διαθέτουν τα μέσα για την κοινή χρήση όλων των λειτουργιών μέσω ενός ανοικτού συστήματος θέτει το ξενοδοχείο σας σε σοβαρό μειονέκτημα.

Οι λύσεις σας ενδέχεται να σας παρέχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, αλλά ταυτόχρονα δεν σας δίνουν τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά. Γιατί να αρκεστείτε σε λύσεις που είναι ξεπερασμένες;

Εάν το PMS σας δεν είναι αυτό που μας αρέσει να λέμε «όλα σε ένα», είτε επειδή είναι παλιό, είτε επειδή οι λύσεις σας είναι προϊόντα διαφορετικών εταιρειών, κάνετε την κερδοφορία μια πρόκληση. Αφήνετε περιθώρια για ροές εξόδων που θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Το ολοκληρωμένο PMS της RoomRack δεν έχει αυτό το ζήτημα, καθώς όλα τα δεδομένα συγχρονίζονται αυτόματα και επεξεργάζονται από το ίδιο σύστημα. Κ όμως – είναι αληθινό.

Δεν υπάρχουν ψηλά γράμματα. Το RoomRack είναι η απάντηση της AboutHotelier σε όλες τις front& back office δυσλειτουργίες σας .


Έχετε ακόμα τις αμφιβολίες σας; Επικοινωνήστε μέσω τηλεφώνου ή μέσω email και μοιραστείτε τις μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο δυνατόν.