facebook

Εμείς στην Abouthotelier, δημιουργήσαμε το RoomRack cloud και δεσμευόμαστε να βελτιώσουμε τη ζωή των ξενοδόχων με την πιο εξελιγμένη πλατφόρμα τελευταίας γενιάς.

Έχοντας ιδιόκτητα ξενοδοχεία & αντλώντας από την εμπειρία μας στον χώρο της φιλοξενίας, δημιουργούμε εργαλεία και λύσεις που βοηθούν τους συναδέλφους μας ώστε να διαχειρίζονται τις καθημερινές εργασίες τους απλά και αποτελεσματικά.

Η σύγχρονή τεχνολογία που χρησιμοποιούμε βασίζεται στο cloud και απλοποιεί τις καθημερινές σας λειτουργίες, προσφέροντάς σας την ελευθερία να εστιάσετε σε αυτό που είναι πιο σημαντικό για εσάς.

Πως ξεκινήσαμε;

Από το 2014 διαχειριζόμαστε πάνω από 150 καταλύματα στις online κρατήσεις τους. Μέσα από τις συνομιλίες μας μαζί τους ανακαλύψαμε την ανάγκη τους για ένα σύγχρονο Cloud πρόγραμμα το οποίο να ξεφεύγει από τα παλαιότερα δύσχρηστα PMS, και να εξυπηρετεί στην σωστή κατανομή δωματίων, κρατήσεων, τιμολογήσεων από οποιοδήποτε μέρος κ αν βρίσκονταν.

 

Δύο χρόνια μετά, ξεκινήσαμε την ανάπτυξη ενός σύγχρονου Cloud Hotel PMS όπου δίνει την δυνατότητα στα ξενοδοχεία να λιγοστέψουν τον χρόνο εκπαίδευσης του προσωπικού τους και να αφοσιωθούν με τον σωστό τρόπο στην διαχείριση των πελατών τους.

 

Η εξέλιξη του PMS προχωρά καθημερινά με γρήγορο ρυθμό και οι ξενοδόχοι αισθάνονται ασφαλείς βλέποντας χωρίς ιδιαίτερο κόπο να αυξάνονται οι κρατήσεις τους.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

 1. • Δημιουργούμε σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες.
 2.  
 3. • Είμαστε ομάδα, με δημιουργική σκέψη και στρατηγική. 
 4.  
 5. • Διασφαλίζουμε τη συνεχή ανανέωση και τον εμπλουτισμό του γνωστικού μας υποβάθρου. 
 6.  
 7. • Η εμπειρία και η δημιουργικότητα των designer μας εξασφαλίζουν σε κάθε σελίδα καινοτόμο σχεδιασμό και γραφικά που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό χρήστη.
 8.  
 9. • Για μας «εξυπηρέτηση πελατών» δεν σημαίνει απλά να βρίσκεις και να προτείνεις  λύσεις. 
 10.  
 11. • Πιστεύουμε πως το πιο σημαντικό για τους πελάτες μας είναι ότι χτίζουμε μαζί τους μακροχρόνιες σχέσεις και είμαστε γι’ αυτούς οι έμπιστοι online σύμβουλοι που θα τους στηρίξουν και στο μέλλον.
 12.  

Τι έρχεται στο μέλλον;

Σήμερα, έχουμε ήδη 2 γραφεία με μια ομάδα 17 ατόμων και βοηθάμε κάθε είδους κατάλυμα να αναπτυχθεί περισσότερο στη βιομηχανία της φιλοξενίας.

 

 

Εκατοντάδες πελάτες από ξενοδοχεία έως ξενώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό,  συνδέουν το λογισμικό μας και τελικά αποκτούν πρόσβαση σε έναν κόσμο εφαρμογών και αυτοματισμού χωρίς όλες αυτές τις παλιές εγκαταστάσεις. 

 

 

Αυτό είναι μόνο η αρχή! Συνεχίζουμε δυναμικά, μαθαίνουμε καθημερινά συζητώντας μαζί σας και το κυριότερο υλοποιούμε εργαλεία που συμβαδίζουν με τις πραγματικές ανάγκες σας.

Abouthotelier Company
Κοιτάμε μπροστά

Η ομάδα μας

Μαζί κάνουμε την καθημερινότητα σου πιο εύκολη! Η εταιρία μας είναι στελεχωμένη από άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό. Η πλειοψηφία των μόνιμων εργαζομένων είναι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με μεταπτυχιακές σπουδές.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από διαφορετικά άτομα όπου ο καθένας έχει ξεχωριστό υπόβαθρο, διαφορετικές δεξιότητες και ικανότητες, αλλά και συγκεκριμένο ρόλο. Ωστόσο, όλοι μας έχουμε έναν κοινό στόχο: Την αποτελεσματική εξυπηρέτηση σας!

Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια δοκιμαστική έκδοση για 14 ημέρες, χωρίς καμία υποχρέωση. Δεν χρειάζεται να ακυρώσετε τίποτα. Δεν χρειάζεται πιστωτική κάρτα.

Το νέο πρόγραμμα της Abouthotelier.com "RoomRack" Cloud Hotel Pms, αναπτύχθηκε με γνώμονα την τελευταίες τεχνολογίες αιχμής
και τη χρήση της συσσωρευμένης γνώσης από τις υπάρχουσες γραμμές προϊόντων. Το σύγχρονο Pms μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα
ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης, υποστηρίζοντας εφαρμογές back office.

Στοιχεία επικοινωνίας