Περάστε τις offline κρατήσεις σας στο RoomRack Cloud PMS με 3 βήματα.

Γνωριστείτε με τον τρόπο του RoomRack Cloud PMS

Η οργάνωση και ο συντονισμός offline και online κρατήσεων γίνεται πιο εύκολος από ποτέ. Το Front Office πλέον, χρησιμοποιώντας ένα πλήρες γραφικό πλάνο εργάζεται καλύτερα και ο επιχειρηματίας έχει άμεση πρόσβαση όλες τις αναγκαίες πληροφορίες.

Ελέγξτε

Χάρη στη συνδεσιμότητα με το Channel Manager, όλες σας οι online κρατήσεις εμφανίζονται αυτόματα στο πλάνο δωματίων σας.

Εξυπηρετήστε

Έχοντας με μία ματιά επίγνωση των online κρατήσεων, μπορείτε να διαχειριστείτε ευκολότερα το αίτημα μίας offline κράτησης και να αποφύγετε τον κίνδυνο του overbooking.

Ενημερώστε

Έχοντας 2-way σύνδεση, ενημερώστε αυτόματα τα κανάλια για τη μείωση της διαθεσιμότητας ύστερα από την προσθήκη μιας offline κράτησης στο σύστημα.

Ξεκάθαρη απεικόνιση της κατάστασης των δωματίων. Ο εντοπισμός της διαθεσιμότητας και η εύρεση ελεύθερων, καθαρών δωματίων είναι πιο γρήγορος από ποτέ.

Στο notifications box του συστήματος, μπορείτε να δείτε για τυχόν update των online κρατήσεων σας. Το πλάνο δωματίων ακολουθεί αυτά τα update. Με αυτόν τον τρόπο, σε περίπτωση κάποιας ακύρωσης για παράδειγμα, ενημερώνεστε απευθείας ώστε να ξέρετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωμάτιο.

Η διαχείριση γίνεται παιχνίδι. Αναζητήστε τα δωμάτια με animation και κάντε drag & drop για να ανακατανομή ατόμων μεταξύ δωματίων.

Το Μέλλον Των Ξενοδοχειακών PMS

Ολοκληρωμένες λειτουργίες για ευελιξία στη διαχείριση κρατήσεων

Ο ευέλικτος σχεδιασμός λειτουργίας του εξαιρετικά φιλικού PMS, σας επιτρέπει να περνάτε τις κρατήσεις με ένα απλό drag & drop επάνω σε γραφική απεικόνιση της μονάδας σας και να ανασύρετε γρήγορα πληροφορίες για τους λογαριασμούς των πελατών σας, το ιστορικό κρατήσεων τους εφόσον αυτό υπάρχει, τις σημειώσεις προφίλ πελάτη ή σημειώσεις κράτησης.

Όσον αφορά τη μεταφορά του ιστορικού πελατών σας από το τωρινό σας πρόγραμμα διαχείρισης, αυτό γίνεται εύκολα μέσω της εξαγωγής και εισαγωγής ενός αρχείου excel.

Ανακαλύψτε Περισσότερες Λειτουργίες

Τι Θα Θέλατε Να Δείτε;

Hotel Proposals

Με το RoomRack ο έλεγχος και η επεξεργασία κρατήσεων γίνεται μέσα σε δευτερόλεπτα.

Διαχείριση Τιμοκαταλόγων

Εκδώστε παραστατικά για τις κρατήσεις σας, με αυτόματους υπολογισμούς του ΦΠΑ και του φόρου διαμονής.

Συχνές Ερωτήσεις

Εδώ θα βρείτε απαντήσεις στα συνηθέστερα ερωτήματα για το πρόγραμμα Room Rack Cloud PMS.​

Ξεκινήστε Σήμερα μαζί μας

Fill the form
Contact Form GR

Τα δεδομένα που μοιράζεσαι με το RoomRack είναι ασφαλή και χρησιμοποιούνται μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σου , με βάση τους όρους χρήσης.

Μιλήστε με έναν εκπρόσωπο μας

Γράψε μας τα στοιχεία σου και σύντομα κάποιος εκπρόσωπος από το τμήμα  του RoomRack, θα επικοινωνήσει μαζί σου.

Σχεδιάζουμε μαζί το μέλλον του Online καταλύματος σας!