Απευθείας Σύνδεση με Αυτόματη Τιμολόγηση MyData / ΑΑΔΕ

Απαλλαγείτε εντελώς από τις χρονοβόρες, χειρόγραφες ενέργειες κατά την τιμολόγηση. Το RoomRack Cloud PMS, ακολουθώντας τη νομοθεσία, βρίσκεται σε απευθείας σύνδεση με την Α.Α.Δ.Ε. και την πλατφόρμα myDATA.

Διαχειστειτε από την All-in-1 πλατόφμρα του RoomRack την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση & myData

Το RoomRack βοηθά ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων να  διαβιβάσει τα δεδομένα παραστατικών στην πλατφόρμα myDATA, εύκολα, γρήγορα με απόλυτη αξιοπιστία. Εναρμονιστείτε με τις απαιτήσεις τήρησης ηλεκτρονικών βιβλίων ΑΑΔΕ και γλυτώστε χρόνο και χρήμα μετατρέποντας χειροκίνητες εργασίες, όπως η καταχώριση των κρατήσεων στο μητρώο της ΑΑΔΕ σε αυτόματες.

Παρστατικά σε Pdf

Εκτυπώστε τα, αποθηκεύστε τα ηλεκτρονικά ή στείλτε τα με email απευθείας στον πελάτη σας. Με συνοπτική ή αναλυτική περιγραφή το κάθε παραστατικό το ορίζετε με δυναμικό τρόπο ,εσείς.

Εύκολο Setup & στήσιμο

Ρυθμίστε δυναμικά τους φόρους ή κανόνες που χρειάζεστε, την εμφάνιση των παραστατικών που ταιριάζει με το ξενοδοχείο σας, πληρωμές, υπόλοιπα και πολλές ακόμα λειτουργίες.

Ηλεκτρονικά βιβλία myData

Σύμφωνα με το νέο κανονισμό θα μπορείτε εύκολα να διαβιβάσετε τα παραστατικά εσόδων στην ΑΑΔΕ μέσω της πλατφόρμας myData με ένα click.

Αναφορές

Αναλυτικές λίστες παραστατικών και πληρωμών, Κάρτες λογαριασμών πελατών με σύνοψη οικονομικής εικόνας, χρέωση/πίστωση, κτλ.

Συχνές Ερωτήσεις ξενοδοχείων για το MyData

Δεν υπάρχουν λάθος ερωτήσεις. Ρωτήστε μας και αισθανθείτε ασφαλείς με το RoomRack Cloud Pms!

Τι είναι το myDATA;

Τα ηλεκτρονικά βιβλία ή αλλιώς myDATA αποτελούν την έναρξη μιας νέας ψηφιακής εποχής για τον ξενοδοχειακό κλάδο. Είναι η νέα πλατφόρμα της ΑΑΔΕ στην οποία τηρούνται τα βιβλία του καταλύματος ηλεκτρονικά.

Ό,τι παραστατικό εκδίδει η επιχείρηση από εδώ και στο εξής, είτε πρόκειται για τιμολόγιο είτε για απόδειξη, θα πρέπει υποχρεωτικά και σύμφωνα με τη νομοθεσία να ανεβαίνει στο myDATA.

Είναι υποχρεωτική η σύνδεση με το myDATA για το μικρό κατάλυμα μου;

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση μέσω του MyDATA της ΑΑΔΕ είναι μια υποχρεωτική διαδικασία για όλα τα καταλύματα τα οποία δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και θέλουν να εκδίδουν νόμιμα παραστατικά.

Τι είναι η ηλεκτρονική τιμολόγηση μέσω του RoomRack Pms;

Μέσω της ηλεκτρονικής τιμολόγησης κάνετε διαβίβαση παραστατικών στον πελάτη μέσω ελεγχόμενων ηλεκτρονικών μέσων. To RoomRack προσφέρει ειδικές υπηρεσίες σήμανσης παραστατικών ώστε να μπορείτε να κάνετε την ηλεκτρονική τιμολόγηση  απλή και ξεκάθαρη για τον χρήστη. Επιπλέον, πολύ εύκολα στέλνετε το παραστατικό απευθείας στο e-mail του πελάτη σας. Τέλος, μέσα από το λογισμικό ενημερώνετε με ένα κλικ το myDATA για ό,τι εκδίδετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε έναν πάροχο ηλεκτρονικής τιμολόγησης όπως το RoomRack Cloud Pms, προκειμένου να διαβιβάζετε αυτόματα τα παραστατικά εσόδων στην πλατφόρμα myDATA.

Τι είδη παραστατικών μπορώ να έχω;

Το RoomRack υποστηρίζει οποιοδήποτε παραστατικό έχει ανάγκη να εκδίδει ένα ξενοδοχείο: αποδείξεις, τιμολόγια, ειδικά στοιχεία, αποδείξεις επιστροφής, αποδείξεις είσπραξης, πιστωτικά παραστατικά..

Επιπλέον, εντυπωσιάζετε τους πελάτες του ξενοδοχείου με την εμφάνιση των παραστατικών. Φτιάχνουμε το θέμα των παραστατικών με βάση το λογότυπο σας και έτσι ανταποκρινόμαστε στην εικόνα του δικού σας καταλύματος.

Τι θα αλλάξει στον τρόπο που διαχειρίζομαι το κατάλυμα μου;

Αυτό εξαρτάται από το πως κάνατε τη διαχείριση μέχρι σήμερα. Αν χρησιμοποιούσατε χειρόγραφες ενέργειες, τότε η μετάβαση σε ένα Cloud PMS θα σας φανεί ελαφρότερη και σταθερότερη.

Χάρη στην εξατομικευμένη εκπαίδευση (ανάλογα τις ανάγκες του κάθε ξενοδοχείου) αλλά και στην ίδια τη φιλοσοφία ενός συστήματος το οποίο βασίζεται σε Cloud, η όλη διαδικασία γίνεται πιο απλή από ποτέ. Αν χρησιμοποιείτε ήδη το RoomRack Cloud PMS, τότε θεωρητικά δε θα έχετε κάποια αλλαγή στον χειρισμό του συστήματος.

Πρακτικά, έχουμε φροντίσει να κάνουμε τα απαραίτητα update ώστε να ολοκληρώνονται με επιτυχία όλες οι απαραίτητες διεργασίες για τη σύνδεση μεταξύ ξενοδοχείου και myDATA.

Βέβαια όλα αυτά γίνονται στο background, οπότε στην ουσία και πάλι δε θα έχετε κάποια αλλαγή στον τρόπο διαχείρισης.

Κάντε περισσότερα με το RoomRack Cloud Pms

Ενσωματώστε τις καλύτερες εφαρμογές απο το Marketplace του RoomRack και απλοποιήσετε την καθημερινότητά σας για τις μοναδικές σας ανάγκες.

Κάντε το ξενοδοχείο σας αποδοτικό με ένα οικοσύστημα λύσεων που μεγιστοποιεί τα έσοδα και βελτιώνει την εμπειρία των επισκεπτών.

10

Αποδοχή κρατήσεων

250

Αύξηση online-check in/check out

Message opened

18:09 PM

Link clicked

18:12 PM

Είστε έτοιμοι για αναβάθμιση;

Μιλήστε σήμερα με κάποιον ειδικό του RoomRack Cloud Pms