Τόσο έξυπνα, τόσο απλά.

Παρακολουθήστε τις προκαταβολές και εξοφλήσεις. Τιμολογείστε.

Επεξεργαστείτε τους τιμοκαταλόγους σας

Ή δημιουργήστε και καινούργιους. Θα έχετε σε ένα σημείο όλους τους online τιμοκαταλόγους σας καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας offline τιμοκαταλόγων για τις walk-in/group κρατήσεις σας.

Αποκτήστε ευλυγισία στην τιμολόγηση

Κάποιος φιλοξενούμενος θέλει τιμολόγιο για τη διαμονή αλλά απόδειξη για τα extras; διαμένουν σε ένα δωμάτιο δύο ή παραπάνω φιλοξενούμενοι και επιθυμούν διαχωρισμό χρεώσεων και έκδοση ξεχωριστών για τον καθένα παραστατικών; Όποια και αν είναι η front-office ανάγκη, το Room Rack την έχει καλύψει.

Παρακολουθήστε τις συνεργασίες σας

Δείτε τις κινήσεις των χρεωστών και οργανώστε τις επόμενες κινήσεις σας. Με μία ματιά στην καρτέλα του κάθε ταξιδιωτικού γραφείου / εταιρείας, μπορείτε να δείτε τι οφειλές υπάρχουν, τι συναλλαγές καθώς και ένα συγκεντρωτικό report εσόδων.

Στρατηγική και Οργάνωση

Ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά. Εύχρηστο περιβάλλον για τον χρήστη.

Προκαταβολές και πολιτικές

Με το Room Rack Cloud PMS μπορείτε να δεχτείτε τις προκαταβολές, τόσο για online όσο και για offline κρατήσεις. Οι καταθέσεις μπορούν να υπολογιστούν με βάση τις πολιτικές σας ή να καθοριστούν με το χέρι για ειδικές περιπτώσεις.

Ακύρωση / No Show

Στο διαδραστικό ημερολόγιο του RoomRack Cloud PMS μπορείτε να δείτε πότε λήγει η δωρεάν ακύρωση της κάθε κράτησης, ώστε να προχωρήσετε στη χρέωση της όταν έρθει η ώρα. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να προχωρήσετε με cancellation ή nos-show fees.

Extra Χρεώσεις

Parking, πρωινό, day use, mini bar, main bar, θυροφυλάκειο, laundry service – και άλλα πολλά. Στον λογαριασμό πελατών μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε έξτρα χρέωση προσφέρει το κατάλυμα σας, με αυτόματο υπολογισμό του ΦΠΑ.

Δωμάτια - "Φαντάσματα"

Δημιουργήστε φανταστικά δωμάτια τα οποία θα είναι κρυφά από το channel manager και τη μηχανή κρατήσεων σας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με διάφορους τρόπους αποσκοπώντας στην άψογη λειτουργία και οργάνωση του front office τμήματος.

Events

Προσθέστε events που πραγματοποιούνται στην πόλη σας και ενημερωθείτε για την πληρότητα σας τις συγκεκριμένες περιόδους. Κινηθείτε ανάλογα την επόμενη φορά, κάνοντας αλλαγές τιμών ή προωθώντας τα μέσω μίας marketing στρατηγικής.

Registration cards

Εκτυπώστε εύκολα την κάρτα εγγραφής φιλοξενούμενου με τα στοιχεία τα οποία γνωρίζει μέχρι στιγμής το σύστημα. Αφήστε τον να συμπληρώσει ο ίδιος τα υπόλοιπα καθώς και να συμφωνήσει με τη χρήση του e-mail του για προωθητικές καμπάνιες.

Το Μέλλον της Τιμολόγησης

Ηλεκτρονική τιμολόγηση για αποφυγή λαθών

Τα ακυρωμένα παραστατικά και τα λάθη στην τιμολόγηση είναι πλέον στο παρελθόν. Με το Room Rack Cloud PMS όλα γίνονται αυτόματα, σύμφωνα με τη νομοθεσία. Σε κάθε συναλλαγή, αυτόματα το σύστημα δημιουργεί το ανάλογο παραστατικό. Μπορείτε να κάνετε επεξεργασία σε αυτό, αλλάζοντας τον τρόπο πληρωμής ή κάποιο στοιχείο εταιρείας για παράδειγμα, χωρίς την ανάγκη ακύρωσης και επανέκδοσης.

Επιπλέον, το σύστημα υπολογίζει αυτόματα τις χρεώσεις φόρου διαμονής που αντιστοιχούν στην κάθε κράτηση. Με αυτόν τον τρόπο, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει το λάθος παράλειψης εξόφλησης χρέωσης εφόσον αυτή έχει περαστεί. Το σύστημα δεν αφήνει μια κράτηση να γίνει check-out αν δεν έχει μηδενικό υπόλοιπο λογαριασμού.

Ανακαλύψτε Περισσότερες Λειτουργίες

Τι Θα Θέλατε Να Δείτε;

Hotel Proposals

Με το RoomRack ο έλεγχος και η επεξεργασία κρατήσεων γίνεται μέσα σε δευτερόλεπτα.

Διαχείριση Online Κρατήσεων

Εξοικονομήστε χρόνο στον χειρισμό των κρατήσεων σας.

Διαχείριση Offline Κρατήσεων

Εδώ θα βρείτε απαντήσεις στα συνηθέστερα ερωτήματα για το πρόγραμμα Room Rack Cloud PMS.​